Tilaa rakennuksen purku varmalla otteella – Turku & Länsi-Suomi

Kun esimerkiksi talon purkaminen tai muun rakennuksen purku on ajankohtainen, tilaa purkutyöt Koneyhtymä Hörkkö Ky:ltä! Tarjoamme purkutöiden kokonaisvaltaista palvelua – suunnittelemme ja toteutamme urakat alusta loppuun. Hoidamme purkamisen vankalla ammattitaidolla ja tehokkaalla, nykyaikaisella kalustolla. Toimialueemme ulottuu Turun seudulta koko Länsi-Suomen alueelle saakka.

kiinteistön purku

Puramme talon kuin talon laadulla

Suoritamme monipuolisesti kaiken tyyppisiä purkutöitä: puramme mm. vanhat talot, ulkorakennukset sekä isommat kiinteistöt. Urakkasi voi olla osa rakennusta, koko talo tai vaikka tontti kaikkine rakennuksineen. Meillä on vankka kokemus erilaisten rakennusten purkamisesta ja teemme kaikki purkutyöt laadukkaasti ja suunnitellusti. Käytössämme on nykyaikainen kalusto ja kokeneet tekijät. Meiltä onnistuu niin pienen kuin isommankin rakennuksen purku – Turku ympäristökuntineen sekä koko muu Länsi-Suomi ovat palvelualuettamme. Kun ammattitaito ratkaisee, ole meihin yhteydessä!

Sujuva purkutöiden kulku

Miten rakennuksen purku etenee? Kaikki alkaa suunnittelusta, jotta vältytään lisäkuluilta tai aikataulullisilta viivästyksiltä. Suunnittelun pohjana meillä on vuosien kokemus. Kokonaispurkutyössä teemme ensin tarvittavat sisäpurkutyöt. Kun urakka on kokonaisuudessaan valmis, jätteet kerätään ja kuljetetaan pois uusiokäyttöä varten. Lopuksi työmaa tasoitetaan ja kunnostetaan.

Kuuntelemme asiakkaitamme​

Pyrimme siihen, että rakennuksen purkaminen on asiakkaillemme aina yhtä tehokasta ja luotettavaa. Koneyhtymä Hörkkö Ky suunnittelee jokaisen urakan asiakaskohtaisesti alusta loppuun, jolloin varmistamme parhaan lopputuloksen. Rakennusten purkutyöt ovat huolellisesti mietittyjä kokonaisuuksia – kerromme sinulle urakan vaiheet ja toteutamme ne suunnitelman mukaisesti.

Onko sinulla purkutöitä vaativa kiinteistö? Kun urakka on ajankohtaista, ole meihin yhteydessä.

Huolehdimme ympäristöstä​

Haluamme toimia kaikilta osin luotettavasti, ja siksi ympäristöstä huolehtiminen on meille tärkeää. Pidämme aina huolen myös ympäristöstä purkutöiden aikana sekä niiden jälkeen. Siivoamme ja lajittelemme työstä syntyneet jätteet, jonka jälkeen ne viedään kierrätettäväksi ja jatkojalostettavaksi säädösten mukaisesti. Viemme uusiokäyttöön kaikki purkujätteet aina puusta betoniin ja metalliin saakka, ja siivoamme työalueen huolellisesti.

Tilaa rakennuksen purku meiltä!

Koneyhtymä Hörkkö Ky hoitaa purkutyöt laidasta laitaanKun tarvitset sujuvaa työtä osaavalla otteella, me autamme. Palvelemme sekä Turun talousalueella että laajalti koko Länsi-Suomessa. Olemme turvallinen valinta kaikkiin purkutöiden tarpeisiin – ota yhteyttä ja kerro meille, miten voisimme parhaiten palvella, jotta sinunkin urakkasi sujuisivat mahdollisimman mallikkaasti.